Midt- Norsk Byggservice har for øyeblikket 6 ansatte, og vi tar på oss oppdrag i hovedsak lokalt i Lierne.

Apropos lokalt i Lierne; så er vi en næringsaktør som liker å støtte opp om lokalsamfunnet og er opptatt av å arbeide lokalt. Da er det spesielt viktig for oss at vi ser nytten av å skape gode relasjoner til kundene og at vi har evne til dette. Det er et høyt faglig miljø, med stor «takhøyde» i bedriften. Med dette som grunnlag, gir det grobunn for et kvalitetsbevisst miljø, som hele tiden søker det beste ut av hver situasjon.

Uansett om du har ris eller ros til vår bedrift vil vi gjerne at du tar opp det med noen av oss.

Børje Cato Moen Byggingeniør / Gründer

Gründer og daglig leder av bedriften. Som byggingeniør har han ledet bedriften stødig og sikkert siden oppstarten i 2008. Som daglig leder er det delegering og daglige administrative oppgaver som står på tapeten. Delegering av ansvar sier han er det beste med jobben – ikke så rart – ettersom han trolig har det beste teamet det går å oppdrive rundt seg. Hvis ikke du treffer Børje på kontoret – er han mest trolig ute og ser etter fugl.

moen@mnbyggservice.no

Tlf: 93 26 08 81

André Solberg Daglig leder / Takstmann

Vår egen takstmann som startet hos oss september 2019. Han har med seg mer enn 10 års erfaring med profesjonell eiendomsdrift fra offentlig sektor, som gir oss en verdifull bredde i firmaet. Utenom takseringsoppdrag, håndterer André tegnebrett, dokumentkontroll, prosjektering og prosjektledelse, markedsføring, m.m.

Fra og med 2021 er Andre fungerende daglig leder i MNB

solberg@mnbyggservice.no

Tlf: 91 66 71 12

Bjørn Egil Bakken Tømrer med våtromssertifikat

Fagarbeider og vår ubestridte våtromsekspert. Får han bare tilgang på de rette materialene, tryller han fram de utroligste bad og andre våtrom. Dette kan dere se noen resultater av under ‘’Utførte Prosjekter’’. Bjørn Egil har vært i bedriften siden 2011 og er en fabelaktig håndtverker som du trolig aldri har sett maken til.

Bjarne Arvasli Byggmester

Byggmester og storbonde. Når han ikke svinger hammeren med utrolig treffsikkerhet hos oss, driver han med melkeproduksjon (bokstavelig talt) helt på grensen. Bjarne er en arbeidskar utenom det vanlige – med et øye for «sluttfinishen». Kommer du i kontakt med han blir du som kunde tatt godt vare på!

Arnt Tore Østborg Tømrer med våtromssertifikat

En fagarbeider av beste kvalitet. Til tross sin unge alder (25 år) har han et treffsikkert øye for faget. Håndtverket, planlegging og framdrift tilsier at han har over 40 års erfaring i bransjen. En meget stødig mann som våre kunder setter utrolig stor pris på. Kommer du i prat med Arnt må du passe deg for «gullkorn».

Mikael JonassonRørlegger

Mikael er vår siste anskaffelse inn i teamet. Det at vi kan tilby våre kunder en egen rørlegger, mener vi er en fordel for alle parter. Mikael er en meget dyktig rørlegger og dyktige folk har blitt et varemerke for dette firmaet. Bosatt på svensk side, men vil nok bli mer å se på denne siden av grensen fremover.

Per Stian Aune Tømrer

Selv om Per Stian er egen næringsdrivende, vil nok mange se han prydet med vår logo på arbeidsklærne fremover. Så fremt han ikke er på en eller annen fjelltopp, eller bak rattet på en brøytebil, vil han svinge hammeren hos oss. Opprinnelig fra Rennebu, men når pikene fra Lierne lokker, er det ingen bønn 😉